Σχετικά με εμάς

Η neXtprint Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2005 στη Λαμία, ως ένα σύγχρονο κατάστημα παροχής υπηρεσιών φωτοτυπιών και πώλησης ειδών οργάνωσης γραφείου. Από την πρώτη ημέρα έως σήμερα, το κλειδί της ανάπτυξης της εταιρείας είναι οι άνθρωποί της. Με πολύ κέφι μεράκι η ομάδα μας διαρκώς εξελίσσει τις δεξιότητές της και θέτει νέους καινοτόμους στόχους διαφοροποίησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με προσήλωση στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της.    

To 2013 η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο τής έντυπης επικοινωνίας, δημιουργώντας ολοκληρωμένη γραμμή μηχανημάτων παραγωγής εκτυπώσεων και μετεκτυπωτικών εργασιών και επενδύοντας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Με στόχο την διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού της. Οι σταθερές πολυετής συνεργασίες με τις ηγέτιδες εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού εκτυπώσεων XEROX και ROLLAND, διασφαλίζει την εξέλιξη της παραγωγικής ικανότητας της εταιρείας.

Το 2020 η εταιρεία μας εισέρχεται δυναμικά στις διαδικτυακές πωλήσεις, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.neXtprint.gr. Το κλειδί της διαφοροποίησης σε αυτή την προσπάθεια, έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής και περιγράφεται με δύο λέξεις: προσωποποιημένες εκτυπώσεις!

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων φωτογραφιών, αλλά και με την δυνατότητα να σχεδιάσουμε μόνοι μας την εικόνα που θέλουμε να εκτυπώσουμε, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αλλάξουμε την εμφάνιση του χώρου μας.

Σχεδίασε τη μακέτα σου!   

Με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού που ενσωματώνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, από το desktop το κινητό ή το tablet του, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί και να εκτυπώσει το δικό του θέμα απευθείας!

Ο τοίχος του γραφείου μας, μπορεί να γίνει μέρος της δικής μας πινελιάς και να μας κάνει να δούμε τα πράγματα αλλιώς, αισιόδοξα! Το σαλόνι του σπιτιού μας, μπορεί να χωρέσει τις όμορφες αναμνήσεις μας! Αυτές που μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για να δημιουργήσουμε, να ζήσουμε νέες εμπειρίες ζωής! Η δύσκολη καθημερινότητα, γίνεται καλύτερη μέσα από ένα μικρό χαμόγελο που θα επιτρέψει μια ματιά, σε κάτι ευχάριστο, στην φωτογραφία που επιλέξαμε εμείς! To Bistro ή το Coffee shop, ο χώρος υποδοχής ή το δωμάτιο του Boutique Hotel που διαχειριζόμαστε, μπορεί να ενισχύσει τις βιωματικές εμπειρίες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας!

Η επιλογή ενός Πίνακα Καμβά με το δικό μας θέμα, δίνει την δική μας άποψη στον χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε!

Πόσο μακριά, πόσο δύσκολα και με ποιο κόστος; Στον χώρο σου με ένα κλικ!

Με μια επίσκεψη στο www.nextprint.gr.